lamel vloeren

Wanneer uw vloer na jaren intensief gebruik toe is aan een schuurbeurt dan kiest u er natuurlijk voor om dit stofvrij te laten gebeuren. Met het juiste machine park en een bestaansrecht van 44 jaar kunnen wij van Rasenberg Parket u daar uitstekend bij helpen.

Het schuren van een vloer vereist de nodige kennis, iedere vloer is immers anders en door onze jaren lange ervaring kunnen wij uw vloer als nieuw maken. Verschillende afwerkmethoden zijn mogelijk, wij advieseren u daar dan ook graag bij, u maakt immers een keus waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Wij maken met u een afspraak om de vloer te bezichtigen en eventuele bijzonderheden op te nemen, hiervan krijgt u dan geheel vrijblijvend een offerte, op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan achteraf en zijn er duidelijke afspraken.

stofvrij-schuren

Zoals u kunt zien op de foto's wordt er zelfs voor het schuren van de kleinste hoekjes gebruik gemaakt van stof afzuiging, ook bij het tussenpolijsten van uw lakvloer wordt de moeite genomen om de machine weer uit de bus te halen, we doen immers de belofte stofvrij dus maken wij deze ook waar.

Buiten het feit dat wij stofvrij schuren hebben wij er ook voor gekozen om geheel milieuvriendelijk te werken, al onze afwerkproducten voldoen aan de hoogste eisen en als klap op de vuurpeil voeren wij ook ons eigen afval af.

Kortom kiest u ervoor om het grote onderhoud door ons te laten uitvoeren dan is het voor u alleen wachten tot de vloer droog is zodat u de ruimte weer kunt inruimen. Bel voor een afspraak 076-5931758 of vul hier het contact formulier in. 

 

Klant Aan Het Woord

" Wij zijn geheel tevreden over het resultaat, de vloer ziet er als nieuw uit. "

Lees verder
CBW Erkend

Contact

Bezoekadres
Rasenberg Parketvloeren
Lageweg 23
4844 AG Terheijden

Tel: (076) 59 31 758
Email: info@rasenbergparket.nl  

V.O.F RASENBERG
KvK: 20027826
BTW:NL800946352B01Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 17:00
Zaterdag:
10:00 - 16:00

Buiten openingstijden
Alleen op afspraak