Laminaat vloeren

De basisplaat van laminaat is een watervast verlijmde HDF-plaat (High Density Fibre Board). Daarop komt een decorlaag met bovenop een transparante slijtlaag of 'overlay' . Onderaan voorkomt een tegenlaag het opstijgend vocht en vervorming van de panelen
 
De decorlaag is een foto van hout of van tegels die gedrukt wordt op papier. Dit papier wordt gedrenkt in melaminehars. Hierboven komt een zeer sterke transparante beschermlaag. In een pers, onder hoge druk en temperatuur, worden de melaminelagen geperst op de HDF plaat. In de toplaag wordt bovendien nog een hout- of tegelstructuur geperst. Door de extreem geperfectioneerde druktechniek is de foto bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Laminaat is er voor ieders budget, kan eventueel door u zelf geplaatst worden en is erg gemakkelijk in onderhoud.
 
Let bij laminaat vooral op de gebruiksklasse die wordt aangegeven op de pakken, deze staat voor de slijtvastheid. Ook de prijsverschillen in laminaat staan voor kwaliteitsverschillen van het product. Neem eens de moeite om hiervoor een parketspecialist te bezoeken, al menig klant ging u voor die dachten bij een doe het zelf zaak voordeliger uit te zijn!
 

Klant Aan Het Woord

" Wij zijn geheel tevreden over het resultaat, de vloer ziet er als nieuw uit. "

Lees verder
CBW Erkend

Contact

Bezoekadres
Rasenberg Parketvloeren
Lageweg 23
4844 AG Terheijden

Tel: (076) 59 31 758
Email: info@rasenbergparket.nl  

V.O.F RASENBERG
KvK: 20027826
BTW:NL800946352B01Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 17:00
Zaterdag:
10:00 - 16:00

Buiten openingstijden
Alleen op afspraak